У штабі АТО повідомили про масові пограбування бойовиками окупованих територій

У штабі АТО повідомили про масові пограбування бойовиками окупованих територій

У штабі АТО повідомили про масові пограбування бойовиками окупованих територій / Фото: Reuters

Криміногенна ситуація в "ДНР" та "ЛНР" погіршилася.

На територіях "ДНР" та "ЛНР" збільшилася кількість кримінальних злочинів, скоєних бойовиками.

За даними прес-центру АТО, на окупованих територіях продовжує погіршуватись криміногенна ситуація.

"Це пов'язано з нестачею грошей та великою насиченістю кримінальними елементами, які перебувають на так званій службі у підрозділах терористичних організацій", - пояснюють у штабі.

Зокрема, за даними військових, у населеному пункті Красний Партизан бойовики здійснили збройне пограбування супермаркету, а в Пролетарському районі Донецька - зі зброєю "обчистили" магазин.

 

На територіях ДНР та ЛНР збільшується кількість кримінальних злочинів скоєних бойовиками. На територіях терористичних ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 січня 2016 р.

Крім того, у підрозділах зв'язку найманців збільшилась кількість випадків навмисного пошкодження техніки, елементи якої містять дорогоцінні метали, з метою подальшої їх реалізації.

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових. 

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росії, яка ретельно керує діями бойовиків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація