У штабі АТО розповіли про появу невідомих банд на Донбасі та жахливий "бізнес" бойовиків

У штабі АТО розповіли про появу невідомих банд на Донбасі та жахливий "бізнес" бойовиків

Бойовики продовжують чинити злочини на окупованій території / Фото: Reuters

Найманці продають жінок за кордон.

Бойовики на Донбасі налагодили бізнес з торгівлі людьми, а в деяких окупованих районах з'явилися нові невідомі бандформування.

Про це на своїй сторінці у Facebook інформує прес-центр АТО.

За інформацією місцевих мешканців, найманці, які дислокуються в районі Озерянівки Донецкої області, викрадають молодих жінок (здебільшого віком 25-26 років), щоб продавати дівчат за кордон.

У штабі з'ясували, що батькові однієї з таких дівчат, який приїхав за своєю донькою, бойовики прострілили ноги. Той, хто це вчинив, був затриманий так званим "МДБ" "ДНР", а ватажки бойовиків ініціювали розслідування.

Водночас, за інформацією компетентного джерела з окупованої території, у тому ж районі виявлені невідомі бандформування.

"Вірогідно, що це посібники терориста з позивним "Вагнер", які ймовірно причетні до ліквідації ватажків проросійських озброєних банд, зокрема очільника організованого злочинного угрупування "Призрак" - Мозгового, а також лідера "6 окремого мотострілецького качачого полку "ЛНР"" - Павла Дрьомова тощо", - йдеться у повідомленні.

За даними джерела, після рішення "МДБ ДНР" від 11 грудня 2015 року про посилення контррозвідувальних заходів та боротьби проти самочинства деякі бандформування "ДНР" очікують на подальшу перевірку й відповідні санкції.

 

Проросійські бандформування заробляють на торгівлі людьми, а в лавах терористів проводяться чистки За інформацією місц...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 січня 2016 р.

Окрім того, за інформацією української розвідки, в одному із підрозділів найманців під Маріуполем рішенням російських кураторів було усунуто від керівництва "командира", що викликало неабияке обурення в лавах окупантів.

Нагадаємо, 1 січня Україна зазнала першу втрату в 2016 році в зоні АТО. Боєць 24-го батальйону "Айдар" Назар Галюк загинув біля Горлівки на Донеччині – куля снайпера пройшла крізь серце. 31 грудня лідери "нормандської четвірки" в результаті перемовин домовилися про повне припинення вогню

Повʼязані теми:

Наступна публікація