У Троїцькому бойовики били по українських військових із ракетних комплексів

У Троїцькому бойовики били по українських військових із ракетних комплексів

Також вони використали заборонені міномети.

Терористи на окупованому Донбасі 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО: зокрема, на Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомили в Штабі АТО.

"В Лебединському та Новотроїцькому проти сил АТО бойовики застосували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю, в районах Павлопіля та Широкіного – вогонь вели з озброєння БМП, мінометів калібру 82мм, кулеметів і гранатометів. Поблизу Мар'їнки, Красногорівки, Талаківки та Водяного обстріли відбулись з мінометів калібру 120мм. На цій ділянці оборони ворог посилював інтенсивність вогню гранатометами, кулеметами великого калібру та снайперами. Укріплення Збройних Сил України в Тарамчку зазнали обстрілів з мінометів та ствольної артилерії калібрів 120мм та 152мм", - зазначено у повідомленні.

Тим часом на Донецькому напрямку відбулось 11 випадків відкриття вогню в бік українських позицій: по бійцях у Верхньоторецькому били з мінометів калібру 82мм, в Зайцевому – з гранатометів та стрілецької зброї, а в Авдіївці і Луганському бойовики вкотре застосували озброєння БМП, міномети калібрів 82мм та 120мм.

На Луганському напрямку зафіксовано 12 провокацій проти сил АТО. У напрямку Новоолександрівки, Кондрашівки та Лопаскіного російсько-окупаційні війська використовували гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, а в районі Новозванівки бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру152 мм,  в Троїцькому ж, окрім артилерії, використали протитанкові ракетні комплекси та міномети 82 та 120 калібрів.

Нагадаємо, речник Міноборони Андрій Лисенко повідомив, що в результаті бойових дій на сході України 5 листопада було поранено п'ятьох українських військових

Повʼязані теми:

Наступна публікація