У зоні АТО троє п'яних бойовиків йшли "здійснити психічну атаку", та підірвалися на власних мінах

У зоні АТО троє п'яних бойовиків йшли "здійснити психічну атаку", та підірвалися на власних мінах

Фото: Reuters

Двоє з них померли.

Українська розвідка повідомила про втрати за 15 серпня серед терористів, які окупували Донбас. Так, загинуло семеро та було поранено дев'ятеро військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ.

Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони.

Згідно з даними військових, найбільших втрат зазнав 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. Крім того, було становлено особу одного із загиблих військовослужбовців 9 ошмп мп: Сугоняка Володимир Михайлович (06.02.1963р.н.).

Водночас "безповоротні втрати" 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ пов'язані із підривом на власному мінному полі трьох військовослужбовців (двоє з них загинуло, один отримав поранення), які, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, самовільно залишили передові позиції та мали намір "здійснити психічну атаку" проти сил АТО, повідомили в розвідці.

Раніше військова розвідка повідомляла, що Росія перекинула на Донбас додаткові підрозділи – офіцерів та військовослужбовців "контрактників". А для їхнього прикриття перемістили зенітно-ракетний дивізіон зі складу 60-ї окремої мотострілецької бригади. Наші розвідники оцінили таку передислокацію як загрозу для військових і цивільних літаків. Адже на озброєнні зенітно-ракетного дивізіону є потужні комплекси, за дією схожі на вже відомі світові "БУКи".

Повʼязані теми:

Наступна публікація