Українці відзначили найактивніших волонтерів країни

Українці відзначили найактивніших волонтерів країни

Волонтерам дарували скляних янголів і грамоти.

Ті, хто досі не зневірився, хто має велике серце, і не втрачає віру, у тому, що зусилля і однієї людини можуть змінювати світ. Громадська ініціатива Євромайдан-SOS третій рік поспіль скликає найактивніших волонтерів країни, аби їм подякувати та вкотре наголосити - саме вони вирішують ті проблеми, які або не здатна, або не хоче вирішувати держава, йдеться в ТСН.12.00. 

Першим відзнаку отримує Антон Дубішин. Допомагати фронту та виступати з лекціями 27-річному хлопцеві не заважає навіть невиліковна хвороба.

У залі близько трьох сотень людей. 95 номінантів та троє переможців. Одна з них Людмила Глондар - сестра полоненого Сергія Глондара, бійця 3-го полку спецназу. В полоні він із часу боїв під Дебальцевим у лютому 2015. Відтоді Людмила займається звільненням брата та інших бранців.

Серед номінантів і дружина загиблого кіборга, тепер - волонтер у сірій зоні, команда швидкого медичного реагування з передово та артисти мистецької сотні. Артем - хворий на саркому, однак виступає перед бійцями у шпиталях. А ще чотирі жіночки називають себе "Бойові швачки". Шиють спіднє для хлопців на передовій. Кольорове, і з візерунками.

У 80-річного пана Аскольда приз глядацьких симпатій. Він збирає кришечки від пляшок, для забезпечення військових протезами.

Волонтерам дарують скляних янголів, зроблених власноруч львівським художником. Та грамоти. Але ті відказують важливі: не подарунки і не премії, а ті, кому допомога потрібна.

"Треба робити добрі справи не заради премії, а бути корисним людям і суспільству", - каже волонтер Антон.

“Євромайдан-SOS” нагородив трійку найактивніших волонтерів країни

“Євромайдан-SOS” нагородив трійку найактивніших волонтерів країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація