Українська розвідка повідомила про нових загиблих військових РФ під Авдіївкою

Українська розвідка повідомила про нових загиблих військових РФ під Авдіївкою

Проросійські сили зазнали втрат / Фото: Getty Images

Силовики звітують про чотирьох загиблих росіян.

Зафіксовані чергові втрати військових РФ, які беруть участь у бойових діях під Авдіївкою та Горлівкою на Донеччині. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

Зокрема, йдеться про чотирьох загиблих та шістьох важко поранених військових із РФ.

"Зафіксовано чергові втрати у розвідувальних підрозділах 11 ОМСП та 3 ОМСБР 1 АК ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі населеного пункту Авдіївка та Горлівка. 26 березня цього року загинули чотири російських військовослужбовці із складу диверсійно-розвідувальних груп та шість отримали важкі поранення", - повідомляють розвідники.

Також, за даними силовиків, в окупаційних військах на Сході України продовжують фіксувати факти відкритої непокори бойовиків своєму "командуванню".

"26 березня цього року військовослужбовці розвідувального взводу 1 батальйону 3 ОМСБР відмовились виконувати накази командирів щодо бойового виходу у складі ДРГ", - додали у розвідці.

Як повідомлялося раніше, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною та має тенденції до загострення. Як повідомляє штаб АТО, за попередню добу проросійські збройні формування 44 рази відкривали вогонь по силам АТО. У порівнянні з добою раніше, окрім мінометів заборонених Мінськими угодами калібрів, бойовики, вперше за тривалий час збройного протистояння знову застосували вогонь ствольної артилерії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація