Українські воїни відкрили вогонь у відповідь на обстріли окупантів. Дайджест АТО

Українські воїни відкрили вогонь у відповідь на обстріли окупантів. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Ситуація в районі проведення АТО ускладнилась.

Російські окупаційні війська не припиняють обстрілювати позиції Збройних Сил України. Впродовж дня зафіксовано 24 випадки відкриття вогню.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Українські воїни відкривали вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів.

Найгарячіше було на донецькому напрямку, де неподалік Луганського зранку та протягом дня ворог гатив з БМП, важких мінометів, танків та 122 мм артустановок. Важкі міномети супротивник використовував і по опорних пунктах у районі Троїцького, Новоселівки другої та Березового.


На маріупольському напрямку по укріпленнях неподалік Широкиного, Старогнатівки та Талаківки російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів, а поруч Новотроїцького окрім того ще й з мінометів калібру 120 мм.


На луганському напрямку опорні пункти українських військ поблизу Старого Айдару та Новоолександрівки ворог обстріляв зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.


Нагадаємо, що у вівторок, 28 червня, проросійські бойовики 19 разів обстрілювали позиції Збройних Сил України у зоні АТО. Зокрема, 13 обстрілів було зафіксовано на донецькому та 6 на маріупольському напрямках.

У зоні АТО загинув відомий оперний співак Василь Сліпак

У зоні АТО загинув відомий оперний співак Василь Сліпак

Повʼязані теми:

Наступна публікація