Українській армії на Донбасі протистоять понад 40 тисяч росіян і сепаратистів – розвідка

Українській армії на Донбасі протистоять понад 40 тисяч росіян і сепаратистів – розвідка

Фото: Reuters

Ворог продовжує заводити в регіон техніку та боєприпаси.

Бойовики ведуть вогонь по шахті "Бутівка" та "Зеніту" з гаубиць та мінометів. Від обстрілів потерпало й Зайцеве, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На світлодарській дузі противник гатив із самохідної артилерії. Зараз на сході України сконцентрована 41 тисяча бійців противника. Це передусім регулярні російські війська, а також проросійські бойовики. Таку оновлену цифру назвав заступник міністра оборони Ігор Долгов.

За даними розвідки, зафіксована рекордна кількість ворожих "Градів" на лінії розмежування – 60 одиниць. Майже 90 танків стоять у безпосердній близькості від наших позицій. Також розвідка зафіксувала не відведені самохідні артилерійські установки – їх 87 одиниць. "За тиждень залізничними та автомобільними шляхами було доставлено не меше двох тисяч тон пального та понад 240 тон боєприпасів. Три танки, чотири бойові броньовані машини, які попередньо виводилися для ремонту в РФ", - розповів представник головного управління розвідки Вадим Скібіцький.

Як повідомлялося, впродовж минулого дня зафіксовано 20 обстрілів, 12 з них на донецькому напрямку. В окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

На сході України знаходиться 41 тисяча бійців противника

На сході України знаходиться 41 тисяча бійців противника

Повʼязані теми:

Наступна публікація