В Адміністрації президента розповіли про втрати військових на Донбасі за минулу добу

В Адміністрації президента розповіли про втрати військових на Донбасі за минулу добу

Фото: Reuters

Бойовики продовжують обстрілювати позиції українських бійців.

Протягом минулої доби у зоні АТО загинув український військовий.

Про це повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, ще один наш боєць був поранений", - заявив він.

Мотузяник також додав, що цих втрат сили АТО зазнали на донецькому напрямку внаслідок ворожих обстрілів.

Нагадаємо, бойовики активізувалися вздовж лінії розмежування у Луганській області. Відучора терористи з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї обстріляли район зруйнованого мосту у селі Трьохізбенка Новоайдарського району. Внаслідок обстрілу постраждалих та руйнувань зафіксовано не було.

Водночас, у селищі Станиця Луганська ніч пройшла відносно тихо, за виключенням поодиноких обстрілів зі стрілецької зброї у районі залізничного мосту.

Окрім того, протягом доби, бойовики 80 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Зокрема, 28 обстрілів відбулося з мінометів калібрів 120мм та 82мм в районах Майорська, Пісків, Зайцевого та Трьохізбенки. Найбільше зусиль ворог спрямував по захисниках України в Авдіївці.

А в напрямку оборони Опитного по опорних пунктах сил АТО було здійснено обстріл одночасно зі ствольної артилерії калібру 152мм, мінометів різних калібрів та БМП. Порушуючи режим тиші, незаконні збройні формування обстріляли з різної зброї українських воїнів поблизу Мар'їнки, Шахти, Бутівки, Світлодарська,Золотого, Луганського і Верхньоторецького.

Повʼязані теми:

Наступна публікація