В Авдіївці українські військові добряче поскубли дві ДРГ бойовиків

В Авдіївці українські військові добряче поскубли дві ДРГ бойовиків

Бойовикам добряче перепало в понеділок від українських військових / Фото: Reuters

Ворог не полишає надій оточити промзону з українськими військовими.

На околицях Авдіївки не вщухають бойові дії. Місто живе під акомпанемент вибухів і під постійною загрозою захоплення ворогом, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вночі група бойовиків зайшла в тил оборонцям міста. І в підсумку опинилася в оточенні.

"Вони засіли через яр. Там є будівля, куди вони засіли, і наші зараз намагаються їх звідти вибити", - розповів боєць ЗСУ із позивним "Джин".

Бійці кажуть, що вночі диверсанти атакували двома групами. Одну з них добряче поскубли – двоє терористів загинули під час перестрілки.

Місцеві жителі, над головами яких свитять кулі та снаряди, скаржаться журналістам і на бойовиків, і на українську армію. Але врешту кажуть, що звикли до всього, і військових ЗСУ називають "нашими".

В полон потрапили двоє українських військових

В полон потрапили двоє українських військових

Вояки тим часом думають лише про тактичні пересування ворога. Кажуть, той не полишає намірів узяти українські позиції в кільце.

"Розумієте – там іде дорога на промзону. Вони хочуть нас звідти вибити. Тобто нас вибивають – і наші виявляються в кільці. І звідти не можуть ні вийти, ні боєприпаси підвести", - розповідають оборонці української землі.

Як уже повідомлялося, неподалік Горлівки двоє українських військових потрапили в полон до бойовиків. А багатостраждальну Авдіївку обстріляли з мінометівПоєднуючи заборонену зброю калібру 120 мм та 82 мм незаконні збройні формування посилювали інтенсивність вогню стрільбою із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Кореспондент ТСН Ганна Бока

Повʼязані теми:

Наступна публікація