В ОБСЄ заявили, що і так здійснюють "дзеркальне" патрулювання в районі Авдіївки

В ОБСЄ заявили, що і так здійснюють "дзеркальне" патрулювання в районі Авдіївки

Ілюстрація / Фото: Reuters

Спостереження місії доступні на трьох мовах на сайті ОБСЄ, наголосили в СММ.

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ інформує, що проводить "дзеркальне" патрулювання в районі Авдіївки/Ясинуватій на Донбасі, до чого закликала українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації за припиненням вогню (СЦКК).

"У відповідь на заклик Української сторони до ОБСЄ здійснювати дзеркальні патрулі в районі Авдіївки/Ясинуватій, СММ ОБСЄ інформує, що місія здійснює дзеркальні патрулі у даному районі на щоденній основі", - заявила СММ на своїй сторінці в "Фейсбук".

"Спостереження місії доступні для ЗМІ та громадськості на трьох мовах на сайті ОБСЄ, наголошується в повідомленні СММ.

 

УТОЧНЕННЯУ відповідь на заклик Української сторони до ОБСЄ здійснювати дзеркальне патрулювання в районі Авдіївки / Ясі...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 9 квітня 2016 р.

Раніше на офіційній сторінці прес-центру штабу АТО в "Фейсбук" було розміщено повідомлення української сторони СЦКК із закликом відновити практику "дзеркального" патрулювання представниками СММ ОБСЄ для деескалації ситуації в районі Авдіївки-Ясинуватої Донецької області.

"Зараз це найбільш небезпечна точка в зоні АТО. Цинічно порушуючи Мінські домовленості, НЗФ з окупованих територій (з Ясинуватої, Мінерального, Яковлевки і Крутої Балки) систематично обстрілюють з важкого озброєння район "промзони", - йшлося в повідомленні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація