В окупованій Горлівці місцеві жителі напали на спостерігачів ОБСЄ

В окупованій Горлівці місцеві жителі напали на спостерігачів ОБСЄ

Фото: Getty Images

Мітингувальники вимагали "допомогти людям" і погрожували "зламати" спостерігачам машини.

Близько 20 жителів окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки напали на спостерігачів ОБСЄ.

Вони вимагали від представників моніторингової місії припинити обстріли і "допомогти людям", передає "Новини Донбасу" з посиланням на місцевий сайт TGorlovka.

Спочатку мітингувальники спробували поговорити з одним із спостерігачів, але розмови не вийшло, тому що він не говорив російською. Коли члени ОБСЄ спробували поїхати, жителі перегородили їм дорогу. Хтось з них запропонував "зламати" машини спостерігачів, але так цього і не зробили.

Інформаційні ресурси сепаратистів повідомляють, що в ніч з 9 на 10 липня унаслідок обстрілу Микитівського району Горлівки, жителі якого вийшли на мітинг, пошкодження отримали 14 будинків, поранено три людини.

Нагадаємо, спостерігачів ОБСЄ не вперше намагаються залякати на окупованій території. 27 травня патруль місії ОБСЄ обстріляли зі стрілецької зброї під час патрулювання в районі Авдіївки та Ясинуватої. Патруль Спеціальної моніторингової місії потрапив під обстріл зі стрілецької зброї у другій половині дня. Унаслідок обстрілу не був поранений жодний патрульний. Також, на околиці Горлівки бойовики збили безпілотник ОБСЄ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація