В окупованому Донецьку вбили адміністратора "гуманітарного батальйону" бойовиків

В окупованому Донецьку вбили адміністратора "гуманітарного батальйону" бойовиків

Раніше був затриманий керівник угруповання.

У Донецьку вбили одного з керівників співтовариства в соціальній мережі "гуманітарного батальйону" "Ангел", який збирає допомогу для бойовиків і жителів окупованих територій.

Про це повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на сторінку батальйону в соцмережі "ВКонтакте".

Вночі 30 жовтня з'явилося повідомлення, що у групи "великі неприємності", через що коментарі будуть тимчасово відключені. У коментарях до посту одна з адміністраторів групи повідомила про вбивство співробітника "гумбатальйону", але подробиць його загибелі не назвала.

"З Олексієм (Смірновим, керівником батальйону "Ангел") все добре, в Донецьку вбито одного з адміністраторів групи. Подробиць поки не буде", - написала вона.

Нагадаємо, у вересні бойовики угруповання "ДНР" заарештували ватажка "гуманітарного батальйону" "Ангел" Олексія Смірнова та членів його групи. 26 вересня в Мережі з'явилося відео, на якому лідер "гумбатальйона" зізнається, що він затриманий "МДБ ДНР". Бойовики звинувачують Смірнова в незаконному зберіганні зброї, боєприпасів та вибухівки, а також використанні фіктивних документів "військовослужбовців ДНР". На відео заарештований волонтер, який допомагав жителям, що співчувають сепаратистам, визнає свою провину і заявляє про співпрацю зі "слідством".

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація