Ватажок "ДНР" не збирається скасовувати результати фейкових виборів

Ватажок "ДНР" не збирається скасовувати результати фейкових виборів

Ватажок "ДНР" не збирається скасовувати результати фейкових виборів / Фото: УНІАН

Захарченко заявив, що в основі "виборів" лежить "референдум".

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що не збирається скасовувати результати фейкових виборів, проведених бойовиками 2 листопада 2014.

Про це він сказав у відповідь на заяву президента України Петра Порошенка про необхідність скасування цих "виборів".

"В основі цих виборів лежить референдум 11 травня 2014, який повністю відбив волю народу, тому ніхто скасовувати результати виборів 2 листопада не будеПорошенко намагається зробити все для того, щоб зірвати Мінські угоди, при цьому зробити вигляд, що їх виконує. У комплексі заходів чітко прописано, що і коли повинно бути зроблено. Нічого про скасування результатів виборів там немає", - цитує слова бойовика РИА Новости.

Нагадаємо, що, крім Києва, за скасування результатів псевдовиборів також висловлювалися і лідери інших світових країн.

Між іншим, ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових. Так, 24 січня бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, 23 січня - 38 разів, 22 січня – 17 разів. Вони застосовують 82-мм та 120-мм міномети, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП. Особливо зухвалим актом став навмисний обстріл 16 січня автомобіля Спеціальної Моніторингової Місії (СММ) ОБСЄ.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росії, яка ретельно керує діями бойовиків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація