Ватажок "ЛНР" кличе Київ на прямі переговори до окупованого Донбасу

Ватажок "ЛНР" кличе Київ на прямі переговори до окупованого Донбасу

Фото: Getty Images

Плотницький хоче обговорювати вибори. 

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив про те, що готовий до прямих переговорів із українською владою, якщо вони відбудуться в окупованих містах Луганської області.

В інтерв'ю для пропагандистського російського агентства РИА "Новости" Плотницький нафантазував, що українське законодавство нібито мають узгоджувати із бойовиками.

"Якщо її (Україну – Ред.) як слід попросить президент Обама, то Україна ухвалить не тільки закон про вибори, але взагалі будь-який закон. А ми не забудемо нагадати їй, що всі зміни в українське законодавство повинні бути узгоджені з "ЛНР" і "ДНР", - заявив він.

Також головний "ЛНРівець" додав, що готовий обговорювати напряму із Києвом закон про місцевих виборів.

"Ми готові до прямих переговорів з Києвом щодо закону про вибори. Більш того, у нас є конкретні пропозиції, як ці вибори повинні проходити. Як місце для таких переговорів пропоную Луганськ або будь-яке інше місто "ЛНР" - Первомайськ, Стаханов, Краснодон, Кіровськ, Перевальськ, Слов'яносербськ, Красний Луч, Алчевськ, Антрацит, Ровеньки", - додав він.

Нагадаємо, раніше ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький перед самопроголошеними "міністрами" назвав окуповану бойовиками територію Луганщини "банановою республікою". Головний бойовик Луганщини второпав, що на окуповані території "ніхто і рубля не привезе". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація