Важка техніка та гранатомети. Активність бойовиків на Донбасі не вщухає

Важка техніка та гранатомети. Активність бойовиків на Донбасі не вщухає

Фото: Reuters

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Бойовики продовжують ігнорувати Мінські домовленості та ведуть обстріли на усіх напрямках.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямку сепаратисти знову вели себе найактивніше - 22 обстріли. Під вогонь важкої артилерії потрапила Новобахмутовка. Поблизу Верхньоорецького окупанти застосували міномети калібру 120 мм. В Авдіївці та Новоселівці Другій бойовики відкривали вогонь з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Пісках, Троїцькому та Кам'янці з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяв БМП та великокаліберні кулемети. В районі Авдіївки активізувався снайпер.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 мм позиції в Мар'їнці та Красногорівці. По захисниках Широкиного неодноразово вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та гранатометів, у Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому застосували гранатомети та кулемети, а у Гранітному стрілецьку зброю. Тут снайпери працювали у Широкиному, Гнутовому та поблизу Мар'їнки.

На Луганщині бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї у Лопаскиному. Міномети 120 мм калібру та гранатомети застосували у Кримському, де до того ж проявив себе снайпер. По позиціях в районі Трипілля сепаратисти випустили 6 снарядів з артилерійської установки 152 мм калібру. Поблизу Золотого ворожий вогонь вівся з автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру. Гаряче було й у Станиці Луганській, де окупанти окрім мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, задіяли БМП, до того ж тут зафіксовано снайперську активність.

Нагадаємо, у Києві вчора, 24 серпня, відкрили меморіал пам'яті бійцям Нацгвардії загиблим в АТО.

У Києві відкрили меморіал пам’яті бійцям Нацгвардії загиблим в АТО

У Києві відкрили меморіал пам’яті бійцям Нацгвардії загиблим в АТО

Повʼязані теми:

Наступна публікація