Викритих на співпраці з бойовиками на Донбасі російських військових СЦКК відпустили додому

Викритих на співпраці з бойовиками на Донбасі російських військових СЦКК відпустили додому

Фото: Прес-служба СБУ

У російських військових знайшли величезну кількість матеріалів із військової справи.

Представників Росії в Спільному центрі контролю і координації питань припинення вогню на Донбасі, викритих у співпраці з бойовиками, відпустили в РФ.

Про це заявив керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук, пише "112 Україна".

"Вони відбули на територію РФ, нині проводяться експертизи з матеріалами, які у них були вилучені, і вже на підставі повного аналізу ми зможемо дійсно сказати, які саме злочини їм будуть інкримінуватиметься, і далі вони будуть притягатися до відповідальності", - запевнив він.

Підривна діяльність офіцерів російської групи спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії р from Security Service of Ukraine

До того ж Ткачук зазначив, що у росіян виявили матеріали з обмеженням грифа доступу, які можуть належати Міноборони РФ. Також у представників РФ вилучили велику кількість агітаційних матеріалів.

За інформацією СБУ, методичні посібники із військової справи, які знайшли у російських офіцерів, використовуються для навчання солдатів дуже агресивним методам ведення бойових дій.

"Вилучені матеріали досягають кілька гігабайт інформації", - додав він.

Нагадаємо,на початку лютого СБУ викрила російських офіцерів СЦКК у співпраці з бойовиками на Донбасі, у яких було вилучено шеврони й прапори "ДНР" та "ЛНР", а також виписку з наказу про нагородження їх медалями за військовий подвиг та допомогу "ДНР" у боротьбі проти України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація