Військові в Мар'їнці "палко привітали" бойовиків із шахтарським святом

Військові в Мар'їнці "палко привітали" бойовиків із шахтарським святом

Фото: pixabay.com

Бійці кажуть, що гірників у "ДНР" повно, але російських.

Напередодні вечором продовжилися традиційні для останнього часу бої за Мар'їнку. Ворог розпочав свою активність із снайперських атак, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Атакувати намагалися одразу з трьох напрямків. Подекуди до ворога було не більше ста метрів. Бійці батальйону "Донбас-Україна" відпрацьовували в обороні Мар'їнки на повну – ледве встигали підносити боєкомплект і перезаряджати зброю. "Але це ще нормально – це ще танк не приїхав. Якщо приїде танк, буде взагалі джекпот", - жартували військові.

День шахтаря у Мар’їнці минув під ворожими обстрілами

День шахтаря у Мар’їнці  минув під ворожими обстрілами

У хід, окрім автоматів і кулеметів, з українського боку йшли гранатомети. Однак ворога вгамувати цим довго не вдавалося. "День шахтаря відзначають. Шахтарі з Росії. Приїздять, не донбаські, а з Росії", - твердить боєць із позивним "Харків".

Вогнева відповідь українцям вдалася – позиції ворога задимілися. Як і зброя бійців "Донбасу", котра вже не витримує напруги. "День шахтаря вдався! Для них. Вони нас із Днем Незалежності вітали, а ми їх – із днем шахтаря", - кажуть військові.

Як уже повідомлялося, російські окупаційні війська не припиняють порушувати режим припинення вогню в зоні проведення АТО. Сьогодні вони 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Кореспондент ТСН Євген Назаренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація