Військові відігнали бойовиків від Новотроїцького та підбили ворожу БМП

Військові відігнали бойовиків від Новотроїцького та підбили ворожу БМП

Військові знищили ворожу БМП в зоні АТО / Фото: twitter.com/banderenko

Терористи провокують армійців на жорстку відповідь, котру можна було б трактувати, як зрив мирного процесу.

Один загиблий і троє поранених – це втрати серед українських військових після понад сотні обстрілів по всій зоні АТО. Їх називають найінтенсивнішими за останні вісім місяців, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Втрати бойовиків масштабніші. За даними розвідки, з протилежного боку фронту загинули дев'ятеро та поранено 16 чоловік.

Обстріли, крім того, що вразили кількістю, були ще й небачено довгими. Український військовий загинув поблизу Авдіївки. Там загарбники стріляли з мінометів різного калібру. По захисниках промислової зони ворог 30 разів використовував різноманітну зброю зі свого арсеналу. Там було поранено ще одного українського бійця.

Гаряче було і південніше. Ворог пішов штурмом на одну з позицій в районі Докучаєвська. Спершу вона була обстріляна з БМП, а невдовзі кілька груп піхотинців під прикриттям двох БМП-1 пішли у наступ на українські позиції поблизу Новотроїцького.

Атаку було відбито. Російські найманці потрапили під прицільний перехресний вогонь. В паніці бойовики відступили. Під час бою одним з влучних пострілів військові підбили БМП-1 противника. За це командування вже готує відзнаки для вправних армійців.

Ще однією новиною дня в зоні АТО стало повідомлення керівника Донецької ВЦА Павла Жебрівського про те, що Широкине перейшло під повний контроль ЗСУ. Військові не розуміють суті цієї новини, адже село вже кілька місяців цілком контролюється українцями. В Широкине досі не пускають місцевих, бо після бойовиків земля там просто нашпигована вибухівкою. Тож у селі ще довго працюватимуть сапери.

Кореспондент ТСН Ганна Бока

За добу у зоні АТО загинув один військовий, троє поранені

За добу у зоні АТО загинув один військовий, троє поранені

Повʼязані теми:

Наступна публікація