Військових АТО поблизу Луганська бойовики обстріляли з гранатомета

Військових АТО поблизу Луганська бойовики обстріляли з гранатомета

Речник АТО Олександр Мотузяник підтвердив, що обстріл стався сьогодні близько 11-ї години.

Військові АТО, які потрапили під обстріл бойовиків на трасі неподалік від Луганська, були шпиталізовані.

Про це ТСН.ua розповів речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він підтвердив, що інцидент стався близько 11-ї години у вівторок, 1 березня.

"Легковий автомобіль, в якому перебувало троє військовослужбовців, на трасі між Лопаскіним і Лобачевим попав під обстріл з боку НЗФ, які вели вогонь з використанням АГС [гранатомета]. Всі троє отримали поранення. Наразі військові перебувають у лікарні", - повідомив Мотузяник.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука у свою чергу у коментарі "Українській правді" повідомив, що двоє військових мобільної групи "Щастя" легко поранені, третій отримав поранення середньої тяжкості.

Раніше волонтер Родіон Шовкошитний повідомив на своїй сторінці у Facebook, що під обстріл потрапила мобільна група "Щастя", яка пересувалася на "Хаммері". За його даними, розстріляне авто лишилося на місці інциденту.

За минулу добу бойовики на Донбасі з півсотні разів відкривали вогонь

За минулу добу бойовики на Донбасі з півсотні разів відкривали вогонь

Мотузяник не озвучив завдання, яке виконувала обстріляна група військовослужбовців, але Шовкошитний і раніше повідомляв про обстріли мобільних груп АТО у районі Щастя, які боролися з контрабандою.

Зазначимо, що минула ніч в зоні проведення АТО була неспокійною. Продовжуючи порушувати Мінські угоди, російські найманці з міномета близько 18:00 обстріляли позиції українських бійців поблизу Гнутового.

Повʼязані теми:

Наступна публікація