Вночі активість бойовиків знизилася: зафіксовано поодинокі обстріли поблизу Майорська та Пісків

Вночі активість бойовиків знизилася: зафіксовано поодинокі обстріли поблизу Майорська та Пісків

Фото: Reuters

Бойовики продовжують використовувати заборонену Мінськими угодами зброю.

Російські найманці продовжують порушувати умови перемир'я та вести вогонь по позиціях сил АТО.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

З другої половини дня 4 березня бойовики активізувались по всій лінії розмежування та з мінометів різних калібрів обстріляли опорні пункти ЗСУ. 76 мін ворог випустив по укріпленнях в районі Чермалика та 45 мін поблизу Зайцевого. Під мінометним вогнем російських терористів опинилися позиції поруч з Красногорівкою, Майорськом та Старогнатівкою.


Всього за минулу добу зафіксовано 50 обстрілів позицій сил АТО. Найбільш небезпечним був донецький напрямок - 42 обстріли, на маріупольському - 6 та 2 - на луганському.


Українські укріплення неподалік Авдіївки, Пісків, Луганського, Зайцевого, Майорська, Троїцького, Попасної та Богуславського російські терористи обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.


З опівночі активний вогонь російських найманців знизився. Зафіксовано поодинокі обстріли позицій поблизу Майорська та Пісків.

Нагадаємо, 2 березня у Мінську Тристороння контактна група підписала два документи: про припинення навчань з бойовою стрільбою уздовж 30-кілометрової зони і технічні аспекти завершення розмінування 12 ділянок уздовж лінії зіткнення. Угода набуває чинності з 4 березня 2016 року.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 5 березня 2016 року:Російські найманці продовжують порушувати ум...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Friday, March 4, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація