Вночі бойовики активізувалися біля Донецького аеропорту: хаотично били по Пісках та Опитному

Вночі бойовики активізувалися біля Донецького аеропорту: хаотично били по Пісках та Опитному

Бойовики активізувалися біля Донецького аеропорту / Фото: Reuters

Кількість ворожих обстрілів зросла вдвічі.

Упродовж доби бойовики на Донбасі 20 разів відкривали вогонь в бік українських позицій, що майже вдвічі більше, ніж попереднього дня.

Про це станом на ранок вівторка, 5 січня, інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Зокрема, протягом вечора та до опівночі найбільш активними найманці були в районі Донецького аеропорту. Вони 7 разів вели хаотичний вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках, один раз зі стрілецької зброї – по Опитному.

На Горлівсько-Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів окупанти неприцільно били в бік Луганського, двічі зі стрілецької зброї та гранатометів – по Зайцевому.

На тій же ділянці фронту після опівночі бойовики невдало намагались спровокувати українських воїнів на порушення режиму тиші, використавши станковий протитанковий гранатомет біля Зайцевого, стрілецьку зброю – біля Новгородського, ворожий великокаліберний кулемет хаотично бив в напрямку опорного пункту сил АТО декілька кілометрів південніше Троїцького.

 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 5 січня 2016 року:Минулої доби проросійські НЗФ 20 разів відкрива...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 січня 2016 р.

Раніше стало відомо, що бойовики "ЛНР" погрожували відкрити вогонь по місії ОБСЄ, яка виявила в них заборонену зброю - дві 122-мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика".

Повʼязані теми:

Наступна публікація