Вночі бойовики гатили із мінометів і кулеметів по українських опорних пунктах

Вночі бойовики гатили із мінометів і кулеметів по українських опорних пунктах

Фото: Reuters

З опівночі активність ворога значно зменшилась.

Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів порівняно з минулою добою зменшилась. Зафіксовано 57 обстрілів позицій ЗСУ, з них на донецькому напрямку - 46 та 11 - на Маріупольському.

Про це прес-центр АТО інформує у Facebook.

Позиції українських військ поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького та Пісків російські терористи обстріляли з гранатометів різних калібрів та великокаліберних кулеметів. З зенітної установки ЗУ-23 вели вогонь по позиції поряд з Луганським.


По опорних пунктах українських військ в районі Мар'їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь з гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.


Близько 20.00 терористи відкрили неприцільний вогонь з міномету та випустили по українських опорних пунктах поблизу Опитного 6 мін. А по позиціях на шахті Бутівка та в районі Авдіївки та Пісків російські бойовики вели вогонь з різних калібрів та великокаліберних кулеметів.


З опівночі активність ворога значно зменшилась та зафіксовано 2 обстріли позицій ЗСУ з стрілецької зброї поблизу Мар'їнки та Пісків.

Нагадаємо, що раніше на маріупольському напрямку з 82 та 120 мм мінометів бойовики обстрілювали позиції під Гнутовим та Талаківкою, з БМП-2 під Новотроїцьким та Гранітним. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар'їнки.

 
 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину4 березня 2016 року:Обстановка в зоні проведення АТО залишається...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, March 3, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація