Ворог активізував польоти безпілотників. Дайджест АТО

Ворог активізував польоти безпілотників. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Один з них – повітряний диверсант.

Проросійські бойовики 40 разів обстрілювали позиції українських захисників. Значно активізувались вони з настанням сутінок.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Найгарячіше було в районі Мар'їнки. Там незаконні збройні формування майже півтора десятки разів відкривали вогонь по українських опорних пунктах з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Також зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його передмістя бойовики інтенсивно обстрілювали українські опорні пункти на підступах до Авдіївки, Красногорівки та Невельського. Там вони застосовували стрілецьке озброєння, гранатомети, а також міномети калібрів 82 мм та 120 мм.


З околиць окупованої Горлівки проросійські бандформування вели вогонь з 82-мм мінометів по позиціях українських захиcників у Зайцевому. 


На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли українські опорні пункти в районі Лебединського з 120-мм мінометів, біля Талаківки – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.


Вчора пізно ввечері були зафіксовані прольоти двох БПЛА противника. Один з них – повітряний диверсант. Декілька разів пролітаючи над позиціями українських військ в районі Лозуватського, безпілотник скидав вибухові пристрої. 


З початку доби бандформування вже тричі обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї українські опорні пункти в районі в районі Авдіївки та Мар'їнки.

Нагадаємо, раніше на Луганщині кавказькі найманці побилися із кадровими військовими РФ. На Донбасі також зазнали поранень найманці, які "по дружньому" обстрілювали свої позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація