Ворог порушує "режим тиші" та обстрілює українські війська з мінометів і гранатометів. Дайджест АТО

Ворог порушує "режим тиші" та обстрілює українські війська з мінометів і гранатометів. Дайджест АТО

Фото: Reuters

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО станом на 6.00.

15 порушень "режиму тиші" було зафіксовано на Луганському напрямку. Ворог стріляв з кулеметів, стрілецької зброї та гранатометів по Новоолександрівці, Новозванівці та Попасній. Крім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер.

На Маріупольському напрямку було зафіксовано 10 порушень "режиму тиші". Так, бойовики обстріляли Широкине з 120 мм та 82 мм мінометів. А по Мар'їнці, Павлопілю та Широкиному ворожі війська застосували гранатомети та стрілецьку зброю.

5 разів порушувався "режим тиші" на Донецькому напрямку. Ворог обстрілював український військових у Авдіївці з гранатометів та стрілецької зброї. А по Майорську вів вогонь снайпер.

Також в зоні АТО зафіксовано проліт 12 безпілотників.

Зазначимо, незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Нагадаємо, в ООН розповіли, що унаслідок бойових дій в серпні на Донбасі постраждав 91 мирний житель, 16 з них загинули. Загалом від початку конфлікту на Донбасі, за даними ООН, не менше 22 тис. 212 осіб були поранені, і 9 тис. 569 були вбиті. Понад 2 тис. із загиблих були цивільними.

Повʼязані теми:

Наступна публікація