Ворог відкрив вогонь по українських укріпленнях в Опитному. Дайджест АТО

Ворог відкрив вогонь по українських укріпленнях в Опитному. Дайджест АТО

Фото: Reuters

На Луганщині по українських опорних пунктах в районі Новоолександрівки супротивник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

Сьогодні з опівночі та упродовж дня ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною. Зафіксовано 21 ворожий обстріл позицій українських армійців.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

Зокрема на маріупольському напрямку, грубо порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська із 152 та 122 мм артилерії накривали українські позиції в Красногорівці. Також, з 152 мм артустановок та мінометів калібру 120 мм супротивник обстріляв українських воїнів в Мар'їнці. По Широкиному та Новотроїцькому ворог застосував гранатомети, по Старогнатівці - великокаліберні кулемети та бронетехніку, а під Гранітним - стрілецьку зброю.


На донецькому напрямку після відносно спокійної ночі, російські окупанти відкривали вогонь з 82 мм мінометів по українських укріпленнях в Опитному. Захисників Авдіївки ворог обстріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу шахти Бутівка задіяв БМП.


На Луганщині по українських опорних пунктах в районі Новоолександрівки супротивник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а по Троїцькому стріляв ворожий снайпер.

Днями українські військові розповіли про загадкові снаряди, якими росіяни обстрілюють позиції ЗСУ під Донецьком. Досвідчені бійці не можуть зрозуміти, що це за зброя. Тоді як на Авдіївській промзоні не бачили спостерігачів ОБСЄ уже кілька тижнів. Хоча саме їм можна було передати фрагменти цих снарядів. Однак працівники міжнародної місії оглядають територію здалека і лише вдень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація