Ворожа важка артилерія на Луганщині та обстріл снайперів під Широкиним. Дайджест АТО

Ворожа важка артилерія на Луганщині та обстріл снайперів під Широкиним. Дайджест АТО

Фото: Getty Images

Бойовики обстрілювали українських бійців на трьох напрямках. 

Протягом доби бойовики обстрілювали українські позиції 19 разів та вели вогонь із важкої артилерії на Луганському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За даними силовиків, окупанти продовжують вести бойову активність, однак ситуацію контролюють українські військові.

На Маріупольському напрямку ворожі сили вели обстріли із 82-мм мінометів у бік опорних пунктів сил АТО у Красногорівці. Також гранатометним вогнем "ДНРівці" провокували українських силовиків на відповідь у Водяному, Широкиному та Новогригорівці.

Під снайперський вогонь потрапили захисники Широкиного, а у Новогригорівці ворог застосував БМП.

Натомість на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів противник відкривав вогонь по захисниках Невельського, а з великокаліберних кулеметів та гранатометів по Зайцевому та Авдіївці.

Важку артилерію окупаційні війська застосовували у Луганській області.

"На Луганщині близько другої години ночі супротивник, порушуючи Мінські домовленості, півгодини вів вогонь з важкої артилерії по наших позиціях поблизу Новоалександрівки, підсилюючи його вогнем 120 мм мінометів. Ще до світанку на цьому напрямку було зафіксовано обстріли українських позицій неподалік Новозванівки та Жовтого, там ворог застосував великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем", - йдеться у повідомленні.

Вдень на вказаному напрямку зберігалася тиша.

Як повідомлялося раніше, один військовий загинув і ще четверо поранених нарахували за добу у штабі АТО. Постраждалі були і серед цивільних. 

У Мар'їнці пострілом із протитанкового гранатомета поранило дві дитини. Нині життю хлопчиків нічого не загрожує. Але вночі через обстріли спалахнула пожежа і людям довелось її гасити просто під обстрілами.
l

Повʼязані теми:

Наступна публікація