Якщо не буде форс-мажорів. Жебрівський пообіцяв відновити водопосточання у Торецьку

Якщо не буде форс-мажорів. Жебрівський пообіцяв відновити водопосточання у Торецьку

Фото: УНІАН

Мешканці тиждень живуть без води. 

Водопостачання у місті Торецьк Донецької області можуть відновити за два дні. Про це заявив глава обласної ВЦА Павло Жебрівський.

За його словами, вранці сапери розмінували під'їзд до ділянки та територію, а ремонтні бригади розпочали роботу.

"Сьогодні зроблено усі підготовчі роботи. Завтра ремонтники приступають до заміни пошкодженої ділянки. Потрібно замінити 4 метри водогінної труби. Одночасно, користуючись режимом припинення вогню, наші ремонтники ліквідують ще кілька давніших поривів, зроблених літом та восени, до яких досі не було доступу. Якщо не буде форс-мажорів та несподіванок, за два дні відновимо роботу водогону", - написав Жебрівський у Facebook.

Глава області додав, що до теплопостачання залишилось підключити ще два житлові будинки. До вечора тепло мають подати у помешкання. 

Нагадаємо, місто Торецьк Донецької області опинилося на межі гуманітарної катастрофи через те, що тиждень там немає води. Постачання води до міста припинилося 23 листопада, коли під час обстрілів снаряд влучив у водовід, який з'єднує Горлівку і Торецьк. Через відсутність води у місті закриті дитячі садочки і школи, деякі мікрорайони міста залишаються без опалення.

Російська сторона у Спільному координаційному центрі з припинення вогню (СЦКК) надала письмове підтвердження дотримання режиму тиші біля міста на три дні для відновлення водогону. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація