З-під Мар'їнки збираються евакуювати 1,5 тисячі людей

З-під Мар'їнки збираються евакуювати 1,5 тисячі людей

Із Мар'їнки планують евакуювати 1500 людей. / Фото: twitter.com/UKRinVAT

Зараз стоїть питання про евакуацію близько 1,5 тис. осіб, з яких 350 – діти.

Із зони бойових дій під Мар'їнкою можуть евакуювати 1500 жителів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав голова обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко.

Він також підтвердив, що в результаті вчорашніх обстрілів бойовиками населених пунктів є людські жертви. Також Кіхтенко наголосив, що зараз стоїть питання про евакуацію близько 1,5 тис. осіб, з яких 350 – діти.

"Пошкоджено житлові будинки, центральну міську лікарню Красногорівки. У шести населених пунктах відсутнє електропостачання, у семи - пошкоджено систему водопостачання", - написав Кіхтенко.

Крім того, ще зранку волонтери також повідомляли про евакуацію. Повідомлялося, що по містах їздитимуть автобуси з сиреною та сповіщатимуть населення. Проте, як передає кореспондент ТСН, на часі з міста виїхати неможливо, всі блокпости закриті.

 

ВНИМАНИЕ! ЭВАКУАЦИЯ!МАРЬИНКА! КРАСНОГОРОВКА!Сегодня планируется эвакуация мирного населения из г. Марьинка и Красного...

Posted by Донбасс SOS on Thursday, June 4, 2015

Як відомо, вранці 3 червня російські терористи почали масований наступ на українські позиції, найсильніший удар було завдано в районі населених пунктів Мар'їнка та Красногорівка, неподалік Донецька.

Бойовики в районі Мар'їнки та Красногорівки здійснили близько 40 обстрілів із застосуванням важкого озброєння. За словами радника президента Юрія Бірюкова, 3 червня в районі Мар'їнки в результаті боїв загинули 2 українських бійців, 30 - поранені.

Після 18 години 3 червня ситуація в районі населених пунктів Мар'їнка і Красногорівка Донецької області стабілізувалася, українські військові перебувають на своїх позиціях, і над Мар'їнкою майорить державний прапор України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація