За цю добу бойовики 10 разів провокували українських бійців стріляниною

За цю добу бойовики 10 разів провокували українських бійців стріляниною

Бойовики не припиняють провокації українських військових в зоні АТО / Фото: Reuters

Військові змусили бойовиків припинити провокації, зазначили у прес-центрі штабу АТО.

З початку сьогоднішньої доби бойвики 10 разів намагались спровокувати підрозділи сил АТО на порушення режиму "повної тиші".

Про це йдеться у зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 4 січня 2016 року.

За даними прес-центру, близько 9 ранку неподалік тимчасово окупованого Донецька противник впродовж півгодини прицільно гатив зі стрілецької зброї та гранатометів по наших позиціях в районі Опитного.

"Ефективним вогнем зі стрілецької зброї по вогневих точках бандитів українські воїни змусили агресорів припинити обстріл. Там само бійців сил АТО намагався поцілити ворожий снайпер. Всі його спроби виявились безрезультатними", - зазначається у повідомленні.

Ще один прицільний обстріл українських захисників ворог здійснив зі стрілецької зброї біля Мар'їнки.

Окрім того, озброєні злочинні угрупування самопроголошених республік вели неприцільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів в бік опорних пунктів українських військових південніше Авдіївки та в районі Опитного.

Нагадаємо, як повідомив раніше речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, упродовж минулої доби обстановка в зоні АТО стабілізувалася, зафіксовано 11 ворожих обстрілів. Важке озброєння ворог не застосовував, жоден український військовий не загинув і не був поранений.

Повʼязані теми:

Наступна публікація