За добу жоден боєць АТО не постраждав, а бойовики продовжують стріляти із важкого озброєння

За добу жоден боєць АТО не постраждав, а бойовики продовжують стріляти із важкого озброєння

Фото: Reuters

У Пісках відбувся мінометний обстріл.

За минулу добу в зоні проведення АТО жоден український військовослужбовець не загинув і не зазнав поранень.

"Вже кілька діб поспіль, незважаючи на бойові дії, жоден український військовий не загинув і не був поранений", - повідомив речник АП  з питань АТО Андрій Лисенко.

Як пише УНІАН, також Лисенко заявив про застосування проросійськими бойовиками важкого озброєння на кількох ділянках фронту.

"Минулої доби противник знову застосував важке озброєння на кількох ділянках фронту. Втім, на загальну обстановку на лінії зіткнення це не вплинуло", - сказав Лисенко.

На Донецькому напрямку протягом доби бойовики кілька разів порушили режим тиші поблизу селеща Троїцьке, що на межі Луганської і Донецької областей.

"Під час крайнього, вечірнього обстрілу бойовики застосували БМП. Натомість на околицях селища Луганське вперше за багато тижнів вчора було спокійно", - сказав Лисенко. 

У Зайцевому вчора ввечері зафіксовано 2 ворожих обстріли з 82-мм міномета. Один із них вівся з півдня, другий – зі сходу.  На околиці селища Новгородське вчора були найбільш неспокійним місцем по всій лінії зіткнення – там зафіксовано 12 обстрілів.

"В районі Донецького аеропорту обстановка незмінна. У Пісках відбувся мінометний обстріл. В районі Авдіївки – було тихо",- додав Лисенко. 

За його словами, на Луганському напрямку, як і раніше, режим тиші дотримується. На Маріупольському напрямку противник порушив режим у Мар'їнці, одночасно ведучи вогонь по двох українських опорних пунктах.

Вогонь був прицільним. На адміністративній межі з окупованим Кримом прикордонні наряди спостерігали польоти 2 вертольотів Мі-8 країни-агресора, підкреслив Лисенко.

Нагадаємо, що розвідка попередила про провокації бойовиків на Різдво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація