Забитий бойовиками до смерті житель Донеччини був прихильником "русского мира"

Терористи знушалися над ним з особливою жорстокістю.

Користувачі Мережі впізнали чоловіка, якого бойовики запідозрили в продажу наркотиків і забили до смерті, а тепер виклали в Інтернет відео його катування.

Ним виявився житель селища Комунар Донецької області Олексій Фрумкін, пише блогер pauluskp.

Чоловік востаннє заходив на свою сторінку в Одноклассниках 24 жовтня 2014 року. З тих пір про нього нічого не було відомо.

Судячи з публікацій, які він лайкав, Фрумкін був активним прихильником "русского мира". Крім того, він сфотографувався на одному з мітингів сепаратистів.

"Історична закономірність - посібники окупантів часто теж стають жертвами окупантів. Причому, вбивають їх з особливою жорстокістю. А в Україні, навіть якщо з автоматом бігав і адмінбудівлі захоплював - його б судили і дали умовний термін або, максимум, кілька років. Сам прийшов і здався - автоматична амністія ", - пише блогер.

"Народ обговорює, чи був він "наркобаригою", як стверджують російські найманці, які його вбивали. Якщо навіть "барига", в Україні за наркоторгівлю він би отримав максимум кілька років. А окупанти можуть дати тільки тортури і без суду покарання", - додав pauluskp.

Нагадаємо, напередодні бойовики нещодавно розгромленого угруповання "Троя" виклали в Мережу "компромат" на своїх кривдників. На відео зафіксовано, як терорист "ДНР" на прізвисько "Ольхон" по-звірячому побив жителя селища Комунар Донецької області. Чоловіка запідозрили в поширенні наркотиків і вирішили покарати без суду і слідства. 

Увага! Відео містить сцени насильства!

Повʼязані теми:

Наступна публікація