Заборонені міномети і навіть танк: минулої доби окупанти на сході гатили в усіх напрямках

Заборонені міномети і навіть танк: минулої доби окупанти на сході гатили в усіх напрямках

Фото: Reuters

Загалом відбулося 36 обстрілів.

Протягом минулої доби, 19 листопада, російські окупаційні війська і далі гатили по позиціях українських бійців на Сході.

Як повідомляють у прес-центрі штабу АТО, обстріли велися в усіх напрямках.

"На Маріупольському — з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Широкиному, Красногорівці, Талаківці, Мар'їнці, Водяному, Павлополю. По Широкиному вогонь вела 152 міліметрова артилерія, стріляв і танк", — йдеться в повідомленні.

Також зазначають, що на Луганському напрямку бойовики обстріляли Кримське, Новозванівку, Оріхове, Новоолександрівку. Там вони використовували міномети, гранатомети, зенітні установки та великокаліберні кулемети. 

Щодо Донецького напрямку, то по позиціях українських військових окупанти завдавали ударів з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Під вогонь потрапили позиції бійців у районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського.

Загалом протягом 19 листопада відбулося 36 обстрілів.

Нагадаємо, напередодні російсько-окупаційні війська також обстрілювали позиції українських військових переважно з забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Протягом 18 листопада відбулося 46 обстрілів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація