Захарченко надумав приймати переселенців із "колишньої України" на окупованих територіях

Захарченко надумав приймати переселенців із "колишньої України" на окупованих територіях

Фото: Getty Images

Бойовик вважає, що "ДНР" стала політично та військово незалежною "республікою"

Ватажок бойовиків у "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що мешканців "республіки" не лякає можливе замороження конфлікту на Донбасі, пишуть "РИА Новости"

Таку заяву він аргументував тим, що "республіка" нібито довела свою самостійність у військових і політичних питаннях. Поміж тим, Захарченко заявив, що із "колишньої" України люди будуть переселятись до "ДНР" у "пошуках кращого життя".

"Ми вже довели за два роки, що можемо не тільки здобувати військові і дипломатичні перемоги, але і будувати державу і відновлювати економіку. Мине ще зовсім небагато часу, і жителі колишньої України почнуть переселятися до нас в Донецьку народну республіку в пошуках кращого життя. І ми їх, швидше за все, приймемо. Хоча краще, звичайно, їм було б навести лад у себе вдома, чи в Одесі, чи у Києві", - заявив ватажок бойовиків.

Раніше, міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що "Нормандська четвірка" досягла певного прогресу в питанні безпеки на окупованому Донбасі. Проте, за його словами, питання виборів залишилося без зрушень. "Ми не змогли досягти угод по основних ключових питань. На жаль, незгоди з критичним і ключовим моментам призводять до того, що, можливо, буде заморожений мінський процес", - повідомив Павло Клімкін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація