Захарченко створив особистий полк охорони із понад тисячі бойовиків

Захарченко створив особистий полк охорони із понад тисячі бойовиків

Фото: УНІАН

Заяви про підготовку вбивства ватажка поширювало так зване "МДБ ДНР".

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко після анонсованого замаху на нього вирішив створити особистий полк охорони. Про це повідомив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" та нардеп Дмитро Тимчук.

За його даними, членами полку стануть 1200 бойовиків. Підписати "указ" про створення полку особистої охорону Захарченко надумався після  фейкових новин щодо прибуття у Донецьк ліквідаційних команд" СБУ  для знищення керівництва "ДНР".

"У складі полку - в/ч 08830 (штаб), в/ч 08831 та в/ч 08832 (бойові підрозділи). Планується, що "основний бойовий підрозділ" - в/ч 08832 зі штатом в 860 бойовиків - отримає назву "батальйон Патріот". Загальна кількість підрозділів полку - близько 1200 осіб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці квітня бойовики "ДНР" заявили, що затримали групу громадян України, що прибула з Києва і готувала замах на ватажка терористичної угруповання Олександра Захарченка. Натомість у Службі безпеки України не підтвердили поширену ЗМІ інформацію про замах бійців СБУ на Захарченка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація