Затишшя на Луганщині і атака по Красногорівці. Дайджест АТО

Затишшя на Луганщині і атака по Красногорівці. Дайджест АТО

Фото: Reuters

На Донецькому напрямку продовжуються обстріли українських укріплень, які розташовані в Авдіївці.

З опівночі та упродовж сьогоднішнього дня російські окупанти 13 разів застосовували зброю проти сил АТО.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

На донецькому напрямку продовжуються обстріли українських укріплень, які розташовані в Авдіївці. Там ворог випустив по українських армійцях близько 50 снарядів із заборонених Мінськими угодами 122 мм гармат, а також вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 120 мм міномети супротивник застосував поблизу шахти Бутівка та Невельського, зенітні установки – в Опитному, а великокаліберні кулемети – у Пісках.


На маріупольському напрямку найчастіше противник порушував режим припинення вогню в Красногорівці, де бив по українських опорних пунктах із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім цього, під вогонь із мінометів калібру 82 мм потрапили українські бійці у Мар'їнці.


На луганському напрямку упродовж поточної доби зберігалося затишшя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики угруповання "ДНР" накрили мінометним вогнем житловий сектор Авдіївки. Начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, зазначив, що терористи здійснили обстріл у понеділок, 25 червня, о 17.00. Постраждав район вулиці Тургенєва. В результаті обстрілу приватні будинки отримали численні ушкодження. Міни лягли на проїжджу частину вулиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація