Звільнити Донецьк військовими методами неможливо – радник Порошенка

Звільнити Донецьк військовими методами неможливо – радник Порошенка

Президент не піде на знищення міста, впевнений Бірюков. 

Радник президента України Юрій Бірюков заявив про те, що звільнити окупований бойовиками Донецьк неможливо за допомогою військових методів.

"Військовими методами взяти Донецька неможливо - це розуміють усі. Місто-мільйонник можна взяти лише одним методом - повністю стерши його з лиця землі. Президент на це не піде, ніхто не піде", - наводить "Кореспондент" слова Бірюкова.

Найважливішим об'єктом у зоні АТО він назвав Авдіївську промислову зону, контроль над якою зберігають українські силовики.

"Там йдуть бої, але вона вже під нашим контролем. Звідти можна контролювати дорогу, тобто просуватися вперед. Є сенс говорити про перевагу, що є на нашому боці", - наголосив він.

Як повідомлялося раніше, минулої доби проросійські НЗФ 15 разів відкривали вогонь по українських підрозділах.  Найгарячішою точкою на карті бойових дій залишається промзона на південній околиці Авдіївки. Там бойовики неодноразово обстрілювали українські опорні пункти зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібрів 82 мм та 120 мм. 


Повʼязані теми:

Наступна публікація