На Львівщині затримали митників, які давали "зелене світло" ввезенню "євроблях"

На Львівщині затримали митників, які давали "зелене світло" ввезенню "євроблях"

У митників знайшли чималі суми грошей.

Сьогодні, 21 серпня, на Львівщині правоохоронці обшукали кількох працівників митниці та вилучили хабар у сумі 72 тисячі гривень, 3 тисячі доларів та 200 євро.

Підношення прикордонники отримували за те, що безперешкодно пропускали автомобілі на єврономерах, повідомляє Zahid.

Відомо, що лише в автівці одного з інспекторів митного поста було знайдено 550 доларів та 12 тисяч гривень. Крім того, за результатами проведення обшуків автомобілів інших працівників цієї ж зміни митного поста було вилучено ще понад 60 тисяч гривень, 2,5 тисячі доларів та 200 євро.

Є припущення, що один із затриманих, це керівник зміни митного поста "Угринів" Тимофій Нор. Зокрема, саме таку інформацію опублікував керівник громадської організації "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський на своїй сторінці у Facebook.

Кажите все на митниці стоїть??? Гаряча інформація від джерел! Щойно! На митному пості Угринів поліція затримала...

Опубликовано Іваном Спринським Вторник, 21 августа 2018 г.

Детективи слідчого управління Нацполіції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 ККУ. Задокументовано також ввезення 8 авто за корупційною схемою. Деталі самої ж схеми правоохоронці не повідомляють.

Нагадаємо, що Луценко звинуватив митницю Волині в завезенні 300 тисяч "євроблях". Генеральна прокуратура буде наполягати на притягненні до відповідальності митників Волинської області.

Повʼязані теми:

Наступна публікація