Геращенко назвав умову, за якої Яценюк добровільно піде у відставку

Геращенко назвав умову, за якої Яценюк добровільно піде у відставку

Яценюк чекає на підписання коаліційної угоди / Фото: УНІАН

У Раді скликають позачергове засідання для призначення нових членів Кабміну. 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк добровільно покине своє крісло, коли побачить підписи більшості нардепів під коаліційною угодою.

Таку думку висловив нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.  

Народний обранець у кулуарах парламенту заявив журналістам, що очільник КМУ не тримається за своє місце.

"Арсеній Яценюк за посаду не тримається. Він напише заяву про відставку в момент підписання коаліційної угоди не менше ніж 226-ма депутатами парламенту", - цитує Українська служба ВВС слова політика.

Також Геращенко додав, що його фракція ініціює проведення позачергового засідання парламенту 2-5 квітня за участю президента Петра Порошенка для переформатування Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, останні тижні йдуть активні переговори щодо нового поділу влади і призначення на ключові посади. Сильно хитається крісло під прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

16 лютого парламент не зміг відправити у відставку Кабмін на чолі з Арсенієм Яценюком. "За" проголосували 194 народні обранці. Після цього низка депутатів парламенту поскаржилися, що система "Рада" не спрацювала правильно під час голосування.

Міністр фінансів Наталя Яресько також висунула свою кандидатуру на посаду глави Кабміну. Вона заявила, що має намір зібрати уряд технократів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація