У британському парламенті висловилися проти заборони Трампу на в'їзд до країни

У британському парламенті висловилися проти заборони Трампу на в'їзд до країни

Понад 570 000 людей підписали інтернет-петицію з вимогою заборонити Трампу в'їзд до Британії

Трамп закликав заборонити в'їзд до США всім мусульманам.

Під час дебатів про те, чи потрібно заборонити в'їзд до Великої Британії американському мільярдеру і претенденту на кандидата в президенти Дональду Трампу, більшість членів британського парламенту висловилося проти.

Понад 570 000 людей підписали інтернет-петицію з вимогою заборонити Трампу в'їзд до Британії - цього було більш ніж достатньо для того, щоб ініціювати спеціальні парламентські слухання.

Однак хоча британські парламентарії були обурені висловлюваннями Трампа і не скупилися на образливі прізвиська, більшість з них виступили проти введення заборони щодо американського мільярдера.

Бізнесмен є фаворитом президентської гонки в США з боку республіканців. Серед демократів лідирує Гіларі Клінтон.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.

Нагадаємо, що 7 грудня 2015 року Трамп закликав до "повної заборони всім мусульманам в'їжджати в США до тих пір, поки спецслужби не зрозуміють, що відбувається". На початку жовтня Трамп пообіцяв вислати з Сполучених Штатів всіх сирійських біженців у разі, якщо він стане президентом.

Він і раніше пов'язував терористичні прояви і віросповідання. Наприклад, у листопаді як відповідну міру на теракти в Парижі він запропонував "серйозно обміркувати" закриття мечетей в країні.

Його випади обурили громадськість - Шотландський університет позбавив політика ступеня, а підтримав одіозного кандидата російський президент Володимир Путін. 

Образливими написами на адресу Трампа розфарбували небо в каліфорнійському місті Пасадена

Образливими написами на адресу Трампа розфарбували небо в каліфорнійському місті Пасадена

Повʼязані теми:

Наступна публікація