"Хлопці зі стволами". Як "кинути" Пентагон

"Хлопці зі стволами". Як "кинути" Пентагон

Фото: i.ytimg.com

Цей фільм про американську мрію - із запахом пороху.

Сьогодні у всьому світі одночасно у прокат виходить драматична комедія "Хлопці зі стволами". Це історія двох друзів, які підняли кругленьку суму на продажі зброї Петагону.

Що таке війна? Одні бачать у ній прояв патріотизму, інші – агресію та жагу до влади. А двоє хлопців з Маямі побачили в ній шанс непогано заробити.

Стрічка заснована на реальних подіях. Під час війни в Іраку влада дала шанс маленьким компаніям брати учать у тендерах на постачання зброї армії США. Девід (Майлз Теллер) та Ефраїм (Джона Хілл) почали з невеликого замовлення на італійські пістолети. Але малі замовлення для армії США – це закупівлі на сотні тисяч доларів. Не так і погано, правда ж?

Кадр із фільму / Фото: disgustingmen.com

Девід та Ефраїм з ентузіазмом починають працювати і принагідно насолоджуватися плодами свої праці, купуючи шикарні автомобілі та квартири у хмарочосах. Та справа усього їхнього життя накльовується згодом – коли Пентагон замовляє зброю для війни в Афганістані на 300 мільйонів доларів. Хлопці натхненно беруться за замовлення, але пізніше з'ясовується - щоб його виконати, вони змушенні порушити декілька американських законів та обкрутити круг пальця Пентагон.

Кадр із фільму / Фото: i.ytimg.com

Екранізувати цю історію взявся Тодд Філліпс, який подарував нам мегагарячу трилогію "Похмілля у Вегасі". Тому не дивно, що багато хто очікував – "Хлопці зі стволами" будуть такі ж "відірвані", як і герої трилогії. Але в результаті маємо дещо інше.

Творці цього фільму, певно, хотіли втримати баланс комедія/драма. Але це їм не вдалося – в результаті маємо півтори години комедії і останні 20 хвилин драми.

Окремої уваги заслуговує український дубляж героя Джона Хілла. З першої появи на екрані Ефраїма ви не зможете стримати сміх. Актори дубляжу та перекладачі фільму на славу попрацювали над стрічкою – і саме їхня робота залишила найбільше позитивних вражень після перегляду "Хлопців зі стволами".

В будь-якому разі вийшло смішно та драйвово. Про витрачений на перегляд стрічки час ви точно не пошкодуєте.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація