Топ-10 кінопрем'єр цього серпня

Топ-10 кінопрем'єр цього серпня

Фото: ТСН.ua

Суперзлодії-рятівники світу, міжгалактична історія кохання та погані матусі – не пропустіть найочікуваніші стрічки цього місяця.

На кінець літа кіноіндустрія запланувала дуже спекотні новинки. У списку запланованих прем'єр – супергеройський бойовик, історії кохання та декілька потужних американських комедій.

Я пройшовся по головних прем'єрах серпня, аби ви не пропустили найцікавіше.

Загін самогубців

Прем'єра в Україні: 4 серпня

Жанр: Фантастика, бойовик

Слоган: "Справедливість має і поганий бік"

Це найочікуваніша прем'єра цього літа. В основі стрічки – комікс DC, одного з найбільших і найбільш популярних видавництв коміксів США.

Сюжет: Злісні вороги Бетмена отримують шанс спокутувати свої злодіяння та вийти з в'язниці. Уряд вирішує зібрати загін суперзлодіїв для порятунку світу. І якщо спецоперація закінчиться успішно, всі лаври заберуть політики, а в разі невдачі – усіх собак повістять на антигероїв. На шляху "загону самогубців" постає безліч перепон. Але найбільшою проблемою суперзлодіїв стає психопат Джокер. Режисер стрічки Девід Ейер зібрав на знімальному майданчику чудову команду акторів, серед яких найіменитіші. Вілл Сміт зіграє найманця Дедшота, Джаред Лето спробує позмагатися за звання кращого "Джокера" з покійним Хітом Леджером, а чарівна Марго Робі втілить на екрані коханку Джокера – Харлі Квін.

Секрети домашніх тварин

Прем'єра в Україні: 4 серпня

Жанр: комедія

Слоган: "Хочете дізнатися, чим займаються ваші улюбленці поки вас немає вдома?"

Сюжет: Папуги грають у відеоігри, коти потайки з'їдають вашу вечерю, а собаки слухають важкий рок та вмикають міксер, аби почухати собі животика. Принаймні так бачать підпільне життя наших домашніх улюбленців творці мультфільму "Секрети домашніх тварин". Поміж цим маємо історію про тер'єра Макса, життя якого кардинально змінюється з появою у домі ще одного собаки – безпритульного Дюка. Макс починає ревнувати свою хазяйку до нового члена їхньої невеличкої сім'ї. Між псами зав'язується битва за місце під сонцем. Дюк заманює Макса у місто, аби той нюхнув вуличного життя. Однак їм доводиться забути про суперечки, коли вони з'ясовують, що у місті збирається ціла армія звірів, яка планує велику помсту домашнім тваринам та їхнім господарям.

Пеле: Народження легенди

Прем'єра в Україні: 4 серпня

Жанр: біографія, спорт

Слоган: "Хлопчик, у якого нічого не було, змінив світ"

Сюжет: Біографічна драма розповідає про шлях одного з кращих гравців в історії футболу – Пеле. Найкраще про цей фільм в одному інтерв'ю розповів продюсер стрічки Іван Орлович: "Це не просто фільм про футбол. Це історія про хлопчика, який йшов за своєю мрією та за допомогою таланту – змінив світ. Це історія батька та сина, які вірили один в одного, працювали не покладаючи рук та подолали усі труднощі. Це історія бразильського народу, а Пеле – втілення їхнього неповторного духу і початок становлення Бразилії як футбольної держави".

Помста від кутюр (Швачка)

Прем'єра в Україні: 11 серпня

Жанр: драма

Слоган: "Кіно про кохання, помсту та високу моду"

Сюжет: Австралійська глибинка 50-х років. Швачка Тіллі Даннедж, яка мала приголомшливу кар'єру у Європі, повертається додому. Вона поїхала звідси ще у дитинстві – з ганьбою, після того, як її звинуватили у вбивстві однокласника – сина міського голови. Місцеві приймають гламурну жінку з прохолодою, але з часом їй вдіється завоювати їхню дружбу своїм талантом, адже її вбрання здатні перетворити будь-яку жінку на справжню принцесу. Секрети, плітки та скандали пронизують усю стрічку. За режисуру "Помсти від кутюр" взялася володарка "Золотої пальмової гілки" Джослін Мурхаус. Головну жіночу роль у фільмі грає володарка "Оскара" Кейт Вінслет, а любовну лінію з нею розділить зірка "Голодних ігор" – Ліам Хемсворт.

Дракон Піта

Прем'єра в Україні: 11 серпня

Жанр: фентезі, пригоди

Слоган: "Деякі секрети занадто великі, щоб їх втримати"

Сюжет: Хлопчик-сирота Піт тікає від прийомних батьків, які перетворили його життя на жах. Він зникає у величезному лісі – і усі думають, що Піт помер. Через 6 років хлопчик повертається, ніхто не може пояснити, як він сам вижив у диких умовах. Але як каже сам Піт, він був не один – у нього був дракон. Лускатий велетень стає кращим другом хлопця. І аби бути непомітним, дракон Піта має гарну суперсилу - він може стати невидимим для усіх, крім самого хлопця. Студія Disney вчергове дарує нам справжню історію про дружбу, яка ідеально підходить для сімейного перегляду.

Хлопці зі стволами

Прем'єра в Україні: 18 серпня

Жанр: комедія, драма

Слоган: "Американська мрія"

Сюжет: Фільм заснований на реальних подіях. Двоє друзів Ефрам та Девід готові на все, аби жити на повну, але при цьому не працювати цілими днями. Вони обирають легкий шлях – продавати наркотики. Їх не сильно хвилює майбутнє. Кожен їхній день сповнений алкоголем та вечірками. Але одного разу їм пропонують розширити свій бізнес та скористатися державною програмою, пов'язаною з оборонною промисловістю. Вони отримують контракт на 300 мільйонів доларів від Пентагону та починають постачати зброю в Афганістан, аж тут потрапляють у халепу. Режисером цієї комедії став неповторний майстер Тод Філіпс, який до цього відзняв три частини "Похмілля у Вегасі", тож ця стрічка за рівнем гумору має бути не слабшою. А головні ролі у фільмі дісталися Бредлі Куперу, Джону Хілу та Майлзу Теллеру – з якими Тод Філіпс вже мав нагоду попрацювати під час роботи на своїми попередніми стрічками.

Космос між нами

Прем'єра в Україні: 18 серпня

Жанр: драма, фантастика

Слоган: "Що тобі найбільше подобається на Землі?"

Сюжет: На Марс прилітають перші колонізатори з Землі, серед яких виявляється вагітна жінка. Вона народжує хлопчика, якого, на жаль, повернути на Землю неможливо через його слабке здоров'я. Тому Еліот живе під грифом "цілком таємно" на червоній планеті - про його існування знає обмежене коло людей. Вже у 16-річному віці Еліот намагається дізнатися якомога більше про свою рідну планету та свого батька. В інтернеті він знайомиться з дівчиною з Колорадо та закохується у неї. Через якийсь час йому дозволяють відправитися на Землю, але там з'ясовується, що його організм не пристосований до земної гравітації. Еліот тікає від вчених, аби дізнатися правду про свого батька та хоча б якийсь час пожити нормальним життям.

Механік: Воскресіння

Прем'єра в Україні: 25 серпня

Жанр: бойовик, кримінал

Слоган: "Чотири континенти. Три вбивства… Або кохання усього його життя помре".

Сюжет: Кілер Артур Бішоп кидає свою брудну роботу та починає нове життя. У маленькому провінційному містечку "Механік" зустрічає кохання усього свого життя і вже готовий одружитися. І здається, минуле крок за кроком відпускає його. Але колишні колеги вриваються у розмірене життя Бішопа та пропонують йому нову справу – вбити трьох людей і отримати за це кругленьку суму. Екс-кілер відмовляє своїм "друзям", і вони не знаходять нічого кращого, як викрасти його кохану, аби той таки узявся за справу. Джейсон Стейтем, Джесіка Альба та Томі Лі Джонс – головні зірки у найгарячішому бойовику цього літа.

Неймовірний Блінкі Біл

Прем'єра в Україні: 25 серпня

Жанр: пригоди

Слоган: "Дикі джунглі та море білих драконів"

Сюжет: Ведмежа-коала Блінкі Біл разом з друзями - страусом Ему та ящіркою - вирушає на пошуки свого батька. Аби знайти його, маленькому коалі потрібно пройти найнебезпечніші куточки Австралії, а це виявляється не так легко, як він вважав. Історія про Блінкі Біла в Австралії – класика. Перший повнометражний мультфільм про нього вийшов у 1992 році, тоді Блінкі Біл з друзями боровся за свою домівку – австралійський ліс, який люди хотіли вирубати.

Дуже погані матусі

Прем'єра в Україні: 25 серпня

Жанр: комедія

Слоган: "Відривайся як мама"

Кіноліто нам пропонують закінчити вибуховою комедією разом з Мілою Куніс, Кетрін Хан та Крістен Белл.

Сюжет: Головна героїня стрічки Емі живе в американській мрії – має великий будинок, успішну кар'єру та хорошу сім'ю. Всю себе вона віддає дітям, хатній роботі та чоловіку – аби бути ідеальною мамою. Однак в один момент жити за правилами "ідеальної мами" стає просто нестерпно. Емі зустрічає таких самих матусь, як і вона. Разом вони ідуть у відрив, аби хоча б на якийсь час забути про свої турботи та обов'язки.

Гарного перегляду і яскравих вражень!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація