Чого не слід робити на спадний Місяць

Чого не слід робити на спадний Місяць

Фото: strelec-club.ru

Нехай "не" стане вашою мантрою на ці кілька днів.

Нещодавно на небі усі бачили чудовий повний Місяць. Повнею починається період спадного Місяця. Древні люди вважали, що саме у період спадного Місяця можна побачити духів. Раніше цю фазу вважали негативною, але вона може бути продуктивною, якщо дотримуватися низки порад:

1. Не витрачайте дорогоцінний час і енергію на щось не потрібне. Зайнятися чимось новим ви зможе під час нового місяця.

2. Не змінюйте кардинально ваш імідж - не наважуйтеся на нову зачіску або радикальну зміну кольору волосся. Але спадний місяць - це непоганий час, щоб підрізати кінчики волосся або зафарбувати корені волосся. Не витрачайте багато коштів на диво-косметику і не скуштуйте чогось екзотичного. Не сідате на нову дієту, не намагайтеся опанувати новий комплекс диво-вправ чи нові рецепти. Якщо почнете щось нове у цей період, швидко втратите інтерес до цього інтерес або передумаєте у наступний період місячного циклу - молодик.

3. Спадний Місяць - не найкращий час для фінансових вкладень. Це поганий час і для того, щоб кидати роботу і шукати нову. Також не коригуйте своє резюме. А ще намагайтеся не дорікати собі за втрачені можливості.

4. Не думайте, що цей період - повністю темний. Сконцентруйте свою увагу на ваших світлих сторонах і тому, що вам вдалося досягнути за останній місячний період.

5. Не намагайтеся реанімувати старі стосунки із колишнім, - лише марно витратите дорогоцінний час. Також не варто зараз шукати свою долю у шлюбному агентстві. З'ясовувати стосунки - теж не кращий період, нині краще трішки віддалитися і перечекати кращої фази Місяця.

Також у період спадного Місяця є можливість позбутися негативних емоцій. Наприклад, можна написати на камінці початкові слова емоцій, які переповнюють вас і заважають вам розвиватися далі і, вирушивши на прогулянку, зі всіх сил жбурнути камінчик у річку чи потічок.

Бережіть себе і нехай над вами завжди світить Місяць!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація