Магічні лайфхаки січня

Магічні лайфхаки січня

Фото: million-wallpapers.ru

Закладення підвалин нових починань - ось основне гасло цього місяця.

Фото: million-wallpapers.ru

На січень припадає період кельтського місяця берези, який завершиться 20 січня. Це час для нових починань і складання планів на майбутнє.

Новий початок

Місяць берези — це перший із 13-ти місяців кельтського календаря. На гаельській мові береза називається "beith", це слово також означає "починання". Цей місяць розпочинається після зимового сонцестояння (воно було 22 грудня 2015-го), найкоротшого дня в році, і позначає той період року, коли збільшується тривалість світлого часу доби. Місяць берези – час для роздумів, поглядів у майбутнє і будівництва планів на рік. Він вчить нас бачити потенціали, які простягаються перед нами. У місяць берези ваші ідеї готові "народитися", але до того їх слід "виносити", тобто ретельно обдумати.

Королева дерев

Береза, яка є символом цього періоду, відома під ім'ям "королеви дерев". Виростаючи до 30 метрів, береза також сприймалася як драбина, якою шамани могли піднятися до неба. Береза — це перше дерево, яке виростає після знищення лісу. Тому вона і асоціюється з новими починаннями.

Використовується береза і в народній медицині: настій із березових бруньок та листя є чудовим сечогінним засобом. Відвар із березового листя - прекрасний натуральний шампунь.

Раніше вважалося, що деревина берези допомагає відігнати злі сили та страхи і додає мужності. Колиски також колись виготовляли із деревини берези, щоб захистити дітей. До речі, за переказами, свої мітли відьми виготовляли саме із гілок берези.

Щоб скористатися магією берези у місяць берези, дослухайтеся до простих порад:

1. Очистіть свій будинок від негативу, запалюючи червону свічку або спалюючи сушені пелюстки троянди.

2. Срібний колір березової кори асоціюється із чистотою і очищенням. Щоб очисти ваш розум від негативних думок, зробіть наступне: напишіть на шматку паперу вашу погану звичку 9 разів, покладіть шматок паперу у пакет із водою, залиште його у морозильнику і назавжди "заморозте" погане.

3. Сутність берези полягає у створенні, об'єднанні мрії і підготовці до нових моделей життя. Займіться творчою візуалізацією, вчіться слухати.

4. Скористайтеся можливостями благословляючого ритуалу. Візьміть березову гілку і червону свічку. Запаліть свічку і посидіть навпроти неї протягом декількох хвилин, подумки описуючи у своїй уяві ваш варіант реалізації якоїсь мрії чи бажання. Наприклад, якщо ви плануєте навчитися грати на гітарі, то уявляйте, як ви радісно граєте на ній вашу улюблену мелодію. Ви можете висловити ваш намір вголос, приміром: "Я буду грати на гітарі". Візьміться за кінчик березової гілки і проведіть її крізь полум'я свічки. Потім поверніть її проти годинникової стрілки і, тримаючи перед собою, опишіть навколо себе коло. Потім скажіть: "Я оголошую нові сприятливі можливості, чистоту і розуміння. Я відкриваю себе назустріч новим враженням і дозволяю змінам ввійти в моє життя". Потім присядьте на декілька хвилин і спокійно обдумайте ваше бажання. Збережіть березову гілку як символ нових можливостей.

5. Оскільки раніше береза використавувалася для вигнання нечистої сили і захисту, то червона стрічка, зав'язана на березовій гілочці, допоможе захистити від пристріту. Червона стрічка навколо березової гілочки захищатиме вас не лише у місяць берези, але й протягом усього року.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація