Магічні лайфхаки вересня

Магічні лайфхаки вересня

Фото: pixabay.com

Початок осені - час для збору духовних плодів.

Природа не стоїть на місці, вже почалася осінь – час, коли варто почати підводити підсумки року. Цей період у древніх магічних календарях, зокрема, у кельтському, асоціювався із виноградною лозою та яблуками. Існують різні трактування кельтського календаря: хтось вважає, що він має складатися суто із дерев, а не кущів чи інших рослин. Тому, наприклад, вересень асоціюється із виноградною лозою або ж з яблунею. Минулого року наші поради спиралися на магію виноградної лози, тому цьогоріч звернімося до древніх ритуалів, які пов'язані із яблуками. Триватиме "яблучний" період із 2 до 30 вересня – за кельтським календарем.

Науковці давно виявили, що яблука є відмінним джерелом калію, заліза, вітамінів А та Е. Вони допомагають детоксикації організму, благотворно впливають на мозок, печінку та інші органи. Яблучне вино вважалося ліками від багатьох хвороб із давніх-давен, а яблука із медом вживають від проблем із серцем.

У магії ж деревина яблунь використовується для виготовлення магічних паличок. Також яблука використовуються для любовних заклинань. Вважається, що яблука відкривають двері у інші світи, наприклад, фей. Яблука є символом Авалону - міфічного острова, на якому спить легендарний король Артур. Якщо розрізати яблуко навпіл, то можна побачити зірку із насінин у вигляді пентаграми - символу відьом. У міфах, казках та легендах жінки із яблуками - зазвичай чарівниці. У часи інквізиції вважалося, що відьми і чаклунки носять із собою яблука у якості знаку для розрізнення. Не забуваємо, що у Біблії яблуко - символ пізнання. Яблука часто є подарунками богів.

Яблучний вересень вчить нас любові і віри, щедрості і подяки. Любов не лише між чоловіком та жінкою є рушійною силою нашого існування і стосунків. Широко відкриваючи своє серце у вересні, ми можемо усвідомити, що готові чимало дати Всесвіту, але очікуємо такої ж подяки натомість.

Яблука та яблуневий цвіт є також символом любові, зцілення та безсмертя. Крім того, яблуко асоціюється із планетою Венерою та стихією води.

Якщо ви самотні, то у вересні подумайте про те, що не потрібно шукати любов, вона саме знайде вас, коли настане час. Але якщо ви волієте пришвидшити цю зустріч, то вам знадобиться клаптик рожевого, червоного або зеленого паперу, ручка, яблука та стрічки таких самих кольорів. На папері напишіть кілька якостей вашого ідеального партнера, але при цьому не уявляйте якогось конкретного Петра або Василя. Потім обгорніть яблуко папером та закріпіть пакунок стрічками. Викиньте його у лісі або парку, а далі сподівайтеся, що коли проростуть зернятка яблука, тоді і проросте ваша любов.

Як варіант, виріжте на яблуку ваші ініціали та ініціали вашого коханого і теж посадіть цей плід. Такий магічний ритуал допоможе вашій любові бути міцною і плодючою.

У вересні зберіться із друзями на пікнік або вечерю із сезонними фруктами і розкажіть одне одному про власний час збору духовних плодів. Поділіться ідеями та планами на наступний рік.

Існує і древнє ворожіння на шкірці від яблук: зніміть шкірку із плоду, намагаючись не порізати її на частинки, киньте її через плече. Форма шкіри яблука має підказати першу літеру ініціалів судженого.

У період повного місяця можна влаштувати ворожіння на зернятках яблук. Для цього слід просто розрізати яблуко навпіл. Парна кількість зернят плоду означатиме, що швидко слід очікувати на весілля, якщо ж ні - то зі святом доведеться трішки зачекати. Якщо ж одне зернятко буде розрізаним, то ви матимете бурхливі стосунки із партнером.

Щоб принести у свій дім хоч маленьку частинку любовної магії, запаліть свічки із яблучним ароматом. Або перетворіть яблука на красиві осінні підсвічники.

Не забуваємо, що магічні дії - це добре, та без реальних дій наші бажання не втіляться у реальність. Але саме віра допомагає нашим бажанням "обростати плоттю".

Гарного вам яблучного вересня!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація