Як пережити рідкісний "чорний" Місяць 30 вересня

Як пережити рідкісний "чорний" Місяць 30 вересня

Фото: mota.ru

Саме у цей період можуть дати про себе знати підсвідомі страхи і комплекси.

Рідкісний "чорний" Місяць захопить небо у п'ятницю, 30 вересня. Помилуватися явищем зможуть мешканці західної півкулі, яка охоплює дві Америки, а також деякі західні частини Європи й Африки. Жителям східної півкулі (Європа, Африка, Азія, Австралія) доведеться почекати аж до моторошної ночі Гелловіну, саме із цим містичним святом збігається поява "чорного Місяця" в іншій півкулі.

Чорний Місяць - досить нове поняття в астрономії на відміну від "кривавого" та "супермісяця", про які пересічні громадяни досить добре обізнані. Згідно з визначенням астрономів, чорний Місяць - це поява другого молодика за один календарний місяць. Той, що буде в ніч проти 1 жовтня - перший, другий буде 31 жовтня. І обидва буде розгледіти вркай важко, бо в цей час цей природній супутник Землі залишається майже повністю невидимим в нічному небі. Звідси і його назва - "чорний". Два молодики поспіль є досить рідкісною подією, адже трапляється приблизно раз на 32 місяці.

В астрології чорним Місяцем також називають Ліліт - одну із так званих фіктивних планет, а насправді лише точку на місячній орбіті. За переказами, першою дружиною Адама була саме Ліліт, а не Єва. Для євреїв Ліліт - матір всіх демонів.

Щоб період такого незвичного молодика минув для вас максимально безболісно, скористайтеся цими порадами:

1. Темрява із давніх-давен лякає людство, бо саме в темряві живуть нічні жахи і чудовиська. Саме у період чорного Місяця на поверхню можуть вилізти підсвідомі страхи і комплекси, не виключена активна боротьба із ними. Найголовніше - не піддатися їм і не дати себе перемогти. Пам'ятайте, що найтемніше - перед світанком. Нагадуйте собі, що ваші страхи - це лише страхи, і тільки від вас залежить, чи тримати їх у найтемніших і найпотаємніших куточках своєї душі.

2. Чорнота також асоціюється із Інь, одним із китайських символів жіночого начала. Окрім страхів, у цей період ще може з'явитися чимало спокус, не лише матеріальних чи плотських, яким захочеться піддатися. Опиратися чи ні, вирішувати лише вам. Але який би варіант ви не обрали - продумайте чіткий план наступних дій.

3. Зазвичай молодик несе в собі енергію оновлення, це хороший час для планування власного життя на наступний місячний цикл. Проте чорний Місяць додасть дисгармонії - хотітиметься розривати стосунки, закрадатимуться думки про власну недостатність, у грудях може поселитися якась порожнеча і занепокоєння. Але це лише одна важка ніч, далі Місяць зростатиме і людям, які відчувають потужний зв'язок із цим світилом, полегшає.

4. Для декого період чорного Місяця буде апогеєм власної чорноти, тому не дивуйтеся, що деякі люди, які завжди здавалися милими, стануть ледь не скаженими або навіть перетворяться на енергетичних вампірів. Тому не намагайтеся пропонувати свою допомогу місяцезалежним людям, якщо вони, звісно, самі її не попросять.

5. Чимало шанувальників містики і астрології вірять, що чорний Місяць віщує біди. Не варто себе так налаштовувати. Але пам'ятайте, що під впливом чорного Місяця ваше мислення може стати інертним, а бажання, які ви дбайливо виношували протягом останнього періоду, можуть стати не такими вже й бажаними. Тож нагадуйте собі, що все це - лише "таргани" у вас в голові, і тільки від вас залежить, що робити далі і як розвиватися.

Гарного вам чорного Місяця!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація