Як пережити сонячне затемнення 9 березня?

Як пережити сонячне затемнення 9 березня?

Фото: poznaem-mir.ru

Ключове слово цього затемнення - перезавантаження.

Люди чомусь вважають затемнення унікальним явищем, але щороку відбувається два сонячних і два місячних затемнення.

У березні на землян чекає традиційний "коридор затемнень", який розпочнеться із повного сонячного затемнення 9 березня і закінчиться місячним затемненням 23 березня. Розпочнеться сонячне затемнення о 02:16 за Києвом. Побачити його можна буде лише у Південній Азії та Тихому океані – але не завжди те, чого ми не бачимо, не має на нас впливу.

Древні люди не розуміли природи затемнень, боялися, вважали їх лиховісними і придумували міфи про дракона, який поїдає сонце чи місяць тощо. Часи змінилися, а ми й досі відчуваємо якусь тривогу через це астрономічне явище. І ця тривога має не лише генетичні підстави. Затемнення справді впливає на наші емоції та настрій. Але аж ніяк не провокує катастрофи чи катаклізми.

Сонячне затемнення зазвичай відбувається у період нового місяця, вплив якого не людей теж не варто виключати, бо це так звані Дні Гекати, важкий для емоційної сфери період. До того ж затемнення - це протистояння світил, які вступають в опозицію.

Є ще фактор, який теж не треба скидати із рахунків – Маха-Шивараті або "велика ніч Шиви", – свято на честь індуїстського бога Шиви. У 2016 році це свято припадає на ніч проти 8 березня перед молодиком. Вважається, що у цю ніч Шива виконав свій божественний танець творення—охорони—знищення, роблячи Великий вибух і формуючи новий Всесвіт.

Фото: YouTube

Вже за кілька днів до затемнення земляни відчувають його вплив: якщо ви відчуваєте раптовий панічний страх, апатію, безпідставно переживаєте, у вас раптово з'являється надмір енергії, вас "ковбасить", а в голові "таргани" влаштовують цілі демонстрації - це воно. Затемнення впливає і на представниць прекрасної статі, і на мужніх чоловіків. У цей період легко наговорити другій половинці, друзям чи колегам по роботі купу зайвих слів, а потім довго про це шкодувати. Але водночас затемнення - це час, коли можна змінити своє життя на краще. Традиційно затемнення справляє вплив за три дні до і ще три дні після закінчення.

Отож, що потрібно зробити, щоб пережити сонячне затемнення у Рибах і не "наламати дров":

1. Затемнення закладає своєрідну енергетичну програму. Зазвичай така "закладка" і формування планів на майбутнє відбувається кожного місяця у період молодика, тому у ці дні сміливо можемо плюсувати вплив затемнення і нового місяця. Тож сміливо мрійте, придумуйте шалені плани, а також щиро бажайте, щоб ваші бажання здійснилися. Це може бути навіть покроковий план, який можна записати у блокнот. Цей ритуал можна провести за кілька годин до початку затемнення.

2. Щоб не зробити кроків, про які ви довго буде згадувати і наслідки яких ви буде довго "розхльобувати", уникайте скупчення людей. Сховайтесь у "нору" і перечекайте. Намагайтесь не спілкуватися із неприємними вам людьми і не виказуйте гордощів.

3. Під час затемнення, поки всі спостерігатимуть за ним наживо або в Інтернеті, спаліть папірець із найменуваннями того, чого ви хочете позбутися у своєму житті. Це традиційний прийом у магії. Роблячи це, ви допоможете своїм ідеям та мріям втілитися у життя.

4. Не перетворюйтеся під час затемнення на буркотливу бабцю, бо чудовий особливий час промайне для вас марно. Навіть якщо немає сил змінювати своє життя у сфері духовності і не хочеться мріяти, в ці дні слід окреслити для себе хоча би мінімальні цілі у житті.

5. 8 березня, напередодні затемнення, можна почистити оселю, запаливши свічки, попаритися в бані із духмяними травами, сіллю і содою задля фізичного і духовного очищення. Також можна здійснити власну аскезу - уникати балачок ні про що, марної трати часу і суєти. Також можна відмовитися від тяжкої їжі, поприбирати вдома (замаскуйте цей ритуал під підготовку до Міжнародного жіночого дня) і віддати борги. Усі ці дії знадобляться для концентрації енергії для відправлення ваших бажань у космос.

Гарного вам затемнення і бережіть себе!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу

Повʼязані теми:

Наступна публікація