Добикувалися без ресурсу

Добикувалися без ресурсу

Фото: Reuters

Навіть якщо зараз з'явилася б абстрактна Добра Біла Цивілізована Людина, яка захотіла б нас всіх врятувати, вона банально не знайшла б ЛЕГІТИМНОГО ПЕРЕГОВОРНИКА.

Рада Федерації задовольнила прохання президента Володимира Путіна про введення військ на територію України. Рішення було прийнято одноголосно, воно вступило в силу.

Перед відкритим голосуванням комітети Ради федерації з оборони та у закордонних справах одноголосно рекомендували задовольнити прохання головнокомандувача. 

Українці - це нація, яка своїми власними руками розвалила рештки інституцій, які отримала у спадщину від Радянского Союзу.

А оскільки ніяких ВЛАСНИХ інституцій українці створити нездатні з тієї ж самої причини, з якої папуаси нездатні побудувати з нуля "Боїнг" - ми залишилися територією з абсолютно недоговороздатними "керманичами", які ТАК поспішали дорватися до корита, що по дорозі загубили трусєля, Крим, східні і південні області.

Навіть якщо зараз з'явилася б абстрактна Добра Біла Цивілізована Людина, яка захотіла б нас всіх врятувати, вона банально не знайшла б ЛЕГІТИМНОГО ПЕРЕГОВОРНИКА.

Тому що Пастор Турчинов - це нелегітимне опудало, а уряд - збіговисько клоунів.

Ось так суєтне бажання якнайшвидше скинути Яника без дотримання будь-яких процедур, почухати за брюшко Земляного Зайця та помародерствувати в Межигір'ї призвело емоційних українців до принаймні тимчасової втрати держави, оскільки такими діями українці банально ПІДСТАВИЛИСЯ під сильну, цинічну та агресивну Росію.

ЗІ. Навіть не сумнівайтеся - наші ілітки хутенько ляжуть під кого завгодно заради збереження награбованого та стануть гауляйтерами Путіна, пєндосів чи Європки - дивлячись кому з реальних гравців відійдуть шматки території, яка колись була Україною.

ЗІІ. Я МОЖУ НАВЧИТИ БУДУВАТИ ІНСТИТУЦІЇ, але не можу змусити людей вчитись. Не кажучи вже про те, що вже, здається, пізно :(

P.S. У зв'язку з тимчасовою відсутністю можливості коментувати на сайті приходьте на мою сторінку у Facebook.

Повʼязані теми:

Наступна публікація