Переможний відступ

Переможний відступ

Тільки давайте далі відступати не до Києва, а до Москви - ну, щоб усе по Кутузову.

Переможний відступ в Дебальцево.

Бородіно?

Тільки давайте далі відступати не до Києва, а до Москви. Ну, щоб усе по Кутузову.

Журналісти допитуються, а чи не зливають нас Німеччина і Франція (мовляв, миру немає, як і реакції на порушення перемир'я теж).

Пояснюю:

1. Підписані і погоджені в Мінську домовленості не містять ніяких зобов'язань щодо дій Німеччини і Франції в разі порушення перемир'я. Чому? Треба запитати у команди професіоналів, які ніч не спали і "миздобули". Але факт є фактом - юридично Німеччина і Франція як країни-посередники не несуть перед Україною в рамках Мінських домовленостей жодних зобов'язань окрім надання технічної допомоги для відновлення банківської системи на Донбасі.

2. Сигнал про порушення перемир'я може бути надано лише ОБСЄ (але по факту їх кудись не допускають) або Україною. Українська влада в особі президента багато разів обіцяла в разі продовження бойових дій на Донбасі ввести в країні воєнний стан. Воєнний стан не введено. Значить, Україна не вважає, що перемир'я порушене. Якщо вірити Порошенку, на Донбасі триває організована і спланована операція із виведення з Дебальцевого українських військ. До того ж - переможна операція (з того ж джерела).

Ще раз повторюсь. Україну неможливо "злити", якщо вона сама себе не зіллє.

Оригінал

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook и стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація