Імперія без сексу

Імперія без сексу

Фото: ВВС

Японці все частіше обирають для сексу іграшки і порно замість живих людей. Невже те саме чекає і на нас?

Нещодавно подивилася документальний фільм про секс та стосунки в Японії. Дивно і сумно, передати вам не можу! Країна, яка дала світові культову еротичну стрічку "Імперія відчуттів", потихеньку перетворюється на громаду споживачів порномультиків хентай, звичайного порно та сексу без участі живих людей.

Японія вже побила світовий рекорд утримання від сексу: третина населення не займається ані традиційним, ані нетрадиційним сексом взагалі, а оті остаточні дві третини грають одне іншого з найнижчою частотою в світі - не дивно, що за індексом народжуваності країна теж пасе задніх.

Дві третини одружених пар після 40 років припиняють сексуальні стосунки, а молодь взагалі обирає не мати реального партнера. Вже існує навіть термін "травоїдні" на позначення асексуальних дівча і парубків, які живуть поза сексом і при цьому почуваються цілком нормально.

Віртуальний світ поглинає настільки, що дехто заводить собі програмку-подружку чи такого собі тамагочі-коханця. Ніхто не бажає докладати зусиль для того, щоб мати які-небудь стосунки в реалі.

Натомість, індустрія різних еротично-технологічних прибамбасів розвивається неймовірними темпами. Навіщо вам жінка, якщо можна купити собі гарнюню-ляльку реального розміру і ні в чому собі не відмовляти?! Жінку треба задовольняти, пітніти, зайві рухи робити, корячитися в різних позах, а тут повний розслабон! А які вишукані фалостимулятори: заповнені приємним тепленьким гелем, вони створюють вау-ефект — чпок, як присоска. Не секрет, що не всі панянки володіють нелегким оральним мистецтвом, а там пропонується безпрограшний варіант, з технічною гарантією оптимальної еякуляторної тяги. Секс- іграшки для жінок також набувають величезної популярності, але японки поводять себе значно стриманіше у своїх забаганках.

Все це було б дуже прикольно, якби не було так трагічно. Японія нині є країною, де живуть мільйони вкрай самотніх людей. Перенаселена земля, мешканці якої втрачають здатність спілкуватися між собою, висловлювати свої почуття, торкатися один одного; країна, де навіть проститутки вже не пропонують вам звичайний секс, а лише деякі його асептичні форми.

Тікаючи від цієї всюдисущої самотності, японці платять за те, щоб в барі з ними просто хтось по-людськи поговорив, та настільки стороняться інших гуманоїдів, що ходять до кав'ярень, де можна погладити звичайних мімімішних котів, отримуючи денну дозу окситоцину...

Питання постає ось яке: чи є Японія таким собі унікальним феноменом набутої соціальної самотності та відмови від сексу та стосунків, чи просто Японія крокує попереду планети всієї і згодом нас усіх чекає схожа участь?

P.S. Ніхто з вас збирається часом в країну, де сходить сонце? Я б теж замовила собі пару секс-іграшок, вони дійсно прикольні!

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на  facebook  і слідкуйте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація